Diskuse

Broučkové

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Prilis stary a nakonec i nemocny. To by bylo nedustojne" rekl M . Zeman. Zatracena mocichtivost, zvlaste kdyz se stane posedlosti, nekdy az chorobnou. stane nemoci. Pak si s ni nevi rady ani ti kteri sami sebe povazuji za nepostradatelne. Byl si toho Milos nekdy vedom?

0 0
možnosti
Foto

Rozčílil jste nebohou paní Pantlíkovou i pana Mahovského, kteří tu a tam se slzou v oku vzpomínají na zlatá léta jejich života za socíku. Jejich oblíbené partaje vypadly, návrat starých časů ohrožen.

A hemží se tu dnes, jak když do nich stříkne biolit.

R^

2 0
možnosti

Si pamatuju jednoho, co prohlašoval, že to vezme jen do svobodných voleb, že na tuhle činnost není nastaven. Ale obětoval se a nakonec to dal ještě dvě volební období.

1 2
možnosti

No, po zkušenostech z minulosti bych spíše jako jednu z vhodných, výchozích pozic (jistě nikoliv jedinou) pro výkon fce prezidenta bral věk kandidáta (tuším, že min. stáří je 40 let), bo do hlavy se mu často nevidí a slova jsou jen slova, jak pravil básník.

0 0
možnosti
Foto

Ano, slova, slova, slova, jak říká náš osvětář! ;-D

Hedle, než nám buidete vybírat presidenta, zkuse se nejdříve naučit voli perspektivní partaj. Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 488x
Jsem povoláním právník. Žil jsem dlouhá léta v cizině. Zajímám se o kulturní a politické dění. Někdy píši krátké povídky. Do nedávna jsem své blogy publikoval na bigbloger.lidovky.cz

Seznam rubrik